Omdömen

Värdegrundsprojekt

Vi anlitade Louise-Marie på HR by Heart för att projektleda framtagande och implementering av en värdegrund för bolaget, samt arbeta fram en ny lönepolicy med lönekriterier som utgår från värdegrunden. Det mycket uppskattade arbetet, gjordes tillsammans med all personal där Louise-Marie planerade och ledde alla värdegrundsworkshops på ett avslappnat, energigivande och tydligt sätt. Detta utvecklingsarbete, med vår företagskultur i fokus, har gett oss en väldigt bra grund att stå på för framtida utmaningar, med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare.

Louise-Marie är engagerad, kunnig och lätt att samarbeta med och vi kan därför varmt rekommendera henne för liknande uppdrag. Tack för ett bra samarbete och en givande värdegrundsresa! 

Theresa Savonen, VD Gällivare Energi AB

Rekryteringsuppdrag redovisningskonsult

Rekryteringsuppdrag designer

Vi har tidigare rekryterat på egen hand men har då upplevt svårigheter i att få det att bli bra. Vi valde därför att samarbeta med Louise-Marie på HR by Heart och har genom det samarbetet fått en proffsig rekryteringsprocess från början till slut. Vi har använt både personlighets- och kapacitetstester, referenstagning och intervjuer där Louise-Marie funnits med som stöd. Vi är supernöjda med samarbetet och kan verkligen rekommendera det till andra!

Gunilla Petterson och Mikael Vannar, Ekonomikonsult i Malmfälten AB

Tack för fantastiskt bra hjälp! Både kunnig och engagerad.

Kent Fyhrén, Imega Display